Summer Bike Fiesta ia startul pe 2 august

Revista Unica si i’Velo invita la cea mai colorata fiesta a verii pe toti cei dornici de miscare si distractie. Punctul de plecare este parcarea Bucuresti Mall-Vitan, incepand cu ora 17.30.

Organizatorii garanteaza participantilor concursuri cu o mie de premii, nenumarate cadouri, muzica si multa voie buna!

Din parcarea Bucuresti Mall-Vitan se merge, in coloana vesela, catre Parcul Herastrau, la Roaba de Cultura. Pe traseu incing atmosfera, cu ritmuri de fiesta, prietenii de la Super Chill.

La Roaba de Cultura ne asteapta noi surprize: tombola cu sase biciclete oferite de Carrefour Romania si 4 smartphone-uri, plus super cadouri pentru toti participantii, un candy bar spectaculos, vata de zahar, inghetata, bauturi racoritoare, concert si o vizionare de film.

Toti iubitorii de plimbari cu bicicleta sunt invitati sa acceseze www.unica.ro si sa se inscrie cat mai repede, prin intermediul formularului pus la dispozitie de echipa Unica.

I’Velo si revista Unica le ofera, primilor inscrisi care nu au bicicleta personala, 100 de biciclete care vor putea fi inchiriate in regim gratuit, din parcarea Bucuresti Mall-Vitan, in ziua evenimentului (2 august), incepand cu ora 14:00.

Recomandam tinute vestimentare colorate si vesele, potrivite unei atmosfere de fiesta.

Important: accesul minorilor nu este permis pe traseul dintre Bucuresti Mall – Vitan si Roaba de Cultura – Herastrau.

Leave a Reply