if it’s not on strava it didn’t happen

Dacă tura nu este pe strava, atunci este ca și cum nu s-ar fi întâmplat. Da, cam așa este. Cicliștilor le plac statisticile.

Urmăresc statisticile mele pe Strava

Eu personal după o tura mai faină mă uit cum am tras, la wați, dacă am mers mai bine ca în alte dăți.

Nu urmăresc cu cât trag alți amici de pe Strava. Știu, în general, ca unii sunt mai buni ca mine, alții trag la fel ca mine, etc, dar nu am timp să urmăresc cum trage fiecare. Știu ca cei care se dau pe DN1 și drumul de Giurgiu sunt buni, trag să aibă medii de peste 40 km/h.

Kudos la tura pe Strava

Sunt genul care dă kudos, și mi se pare tare.

O dată ce ai devenit fan Strava te cam oftici dacă nu ți se salvează o tură pe aplicație.

Urmăresc cu atenție să mi se trasfere tura de pe Garmin pe Strava. Au fost situații când nu s-a făcut transferul automat și a trebuit să aduc tura manual, conectând ciclocomputer-ul la pc.

Aveam impresia că Strava a fost dezvoltată în Europa, dar tot în State/California s-au pus bazele. Eu am cont din 2014 (aplicatia exista din 2009) cu următoarele statistici la scrierea articolului.

Alergători pe Strava

De când m-am apucat de alergat am observat că pe Strava există și o comunitate de alergători. ÎI urmăresc pentru că mă interesează pe unde aleargă și pe la ce competiții participă.

Fără cont pe Strava

Sunt și bicicliști care nu au cont pe Strava. Eu nu înțeleg de ce nu ți-ai ține statisticile într-o aplicație de genul acesta, mai ales că ai parte și de protectie a intimității.

 

Leave a Reply