Cum arată bicicletele McLaren, Lamborgini, Audi și Aston Martin?

Pe lângă celebrele mașini cu care ne-au cucerit de-a lungul anilor, McLaren, Lamborghini, Audi și Aston Martin au produs mai multe biciclete la prețuri deloc de neglijat. Fiecare bicicletă ne amintește de stilul producătorilor de mașini.

Bicicleta McLaren

Bicicleta McLaren a fost realizată în colaborare cu Specialized și s-a comercializat la prețul de 20.000 dolari (în acest moment nu se mai găsește spre vânzare). Bicicleta a fost echipată cu Shimano Dura-Ace Di2.

Americanii de la Specialized și britanicii de la McLaren consideră că bicicleta S-Works McLaren Tarmac ar fi cea mai rapidă și complexă bicicletă din lume. Tot ce se poate dacă vedem dotările și prețul.

McLaren-bicicleta1

McLaren-bicicleta3

McLaren-bicicleta2

Bicicleta Audi Sport Racing

Bicicleta a fost creată în urma colaborării celor de la Audi cu Lightweight. Numele celor din urmă spune totul, deoarece bicicleta Audi cântărește 5,8 kg.

Constructorul german a lansat prima sa bicicletă în cadrul Geneva Motor Show din acest an. Bicicleta Audi Sport Racing se vinde cu suma de 18.400 dolari.

Cadrul bicicletei cântărește 790 de grame și s-a folosit carbon T1000 pentru fabricarea ei. Bicicleta este echipată cu setul Shimano Dura-Ace Di2.

audi-sport-racing-bike-1

 

audi-sport-racing-bike-2

audi-sport-racing-bike-3

audi-sport-racing-bike-4

audi-sport-racing-bike-5

audi-sport-racing-bike-6

 

Biciclete Lamborghini

Dintre toate cele patru mari companii constructoare de mașini care fac biciclete, Lamborghini are cea mai mare experință cu bicicletele. Prima bicicletă a fost lansată în 2012, când Lamborghini a celebrat 50 de ani de existență. Bicicleta a fost fabricată în ediție limitată, doar 50 de modele au fost oferite spre vânzare, iar prețul a fost de 25.000 euro. Lamborghini a colaborat cu BMC, iar echiparea bicicletei a fost Campagnolo Super-Record EPS, cu roți Campagnolo Bora și componente 3T care cântăresc 6,85 kilograme.

bicicleta_bmc_lamborghini

 

lamborghini

Gurile rele au spus că bicicleta Lamborghini este foarte asemănătoare cu o bicicletă BMC Impec, doar că i s-a dat o vopsea specială în atelierele Lamborgini și prețul i s-a mărit de patru ori.

În acest moment Lamborghini comercializează modelul Tonino, disponibil în 6 variante: Linx, Perseus, Argo, Scorpio, Taurus, Aldebaran

bicicleta-lamborghini-tonino-scorpio

bicicleta-lamborghini-tonino-perseus

Bici Tonino Lamborghini

 

Bicicleta Aston Martin One 77

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta Aston Martin One-77 Cycle este cea mai avansată. Gândită, proiectată și construită în Marea Britanie, One-77 Cycle este dotată cu tehnologii și inovații preluate de la automobilele de curse. Bicicleta are o formă aerodinamică și este făcută din materiale folosite în tehnologia spațială. Aston Martin One-77 Cycle este destinată sportivilor de performanță, deci este dotată cu un sistem foarte avansat de înregistrare a datelor referitoare la performanța celui care pedalează.

Lansată în 2012, Aston Martin One 77 a fost realizată într-un număr restrâns, mai precis au fost fabricate 77 de biciclete. Prețul de vânzare a fost de 40.000 de dolari.

Pentru realizare acestei biciclete Aston Martin a colaborat cu Factor Bikes. Cadrul este din carbon, iar bicicleta cântărește 9 kg.

Leave a Reply