Prima mea bicicleta

Am inceput sa merg la serviciu pe o bicicleta no name, imprumutata de la socru-meu. Mi-a placut sa merg cu bicla la serviciu asa ca anul urmator mi-am luat una de oras. Mare, alba, frumoasa. O bucurie sa urci cu ea la etajul 3/4.

Gepida Alboin

Ulterior am aflat ca e fabricata in Ungaria si ce-i drept prin Budapesta am vazut multe Gepide, un fel de Pegas de-al lor.

Am achizitionat-o dintr-un magazin din Bucuresti, 2 roti parca se numea, oricum un magazin care vindea biciclete mai de curtea scolii. Am dat pe ea 1300 lei. Retin cat de penibil eram ca tot intrebam daca este buna bicicleta in magazin…. cei de acolo ce sa zica… si a durat cam 30 de minute ca tipul de acolo sa puna aparatorile… Nu ma pricepeam la biciclete, dar avea spirit critic.

Gepida mea a avut viata scurta la mine in casa, pentru ca dupa un an am vandut-o unui prieten de-al unui prieten. Nu stiam de Strava prin 2013 deci nu am habar cati km am facut, dar am folosit-o pe ture urbane, spre serviciu, prin Parcul Politehnicii sau Izvor. Cand faceam o tura de 15 km mi se parea o tura luuunga.

Stati pe aproape pentru ca in curand o sa scriu si despe a doua doua bicicleta, Pinarello Promenade.

Leave a Reply