Magazine de biciclete in Bucuresti

De-a lungul timpului am trecut pe la mai multe magazine de biciclete. E greu să faci un top, dar o să încerc să dau note și aștept păreri și de la voi.

Spokes – magazin de biciclete si service specializat. Ofera bikefitting. Am fost la ei o singură dată pentru bikefitting. Am fost la Sorin și pot spune că e profesionist. Știe ce face. Atenție, nu prea răspunde la e-mail-ui ;). Nota 10.

MosIonRoata  – magazin de biciclete. Știu ca au și service pentru biciclete si serviciul de bikefitting. Nota 9

Bicishop – magazin de biciclete, service specializat si servicii de bikefitting. La un moment dat erau cei mai tari de pe piață. Au fost la un moment dat criticați pe net deoarece au refuzat să accepte în service o bicicletă pe motiv că este veche. Apoi au revenit și au spus că nu acceptă în service biciclete despre care au suspiciuni că ar fi furate. Am mai multe cunoștințe care merg aici regulat. Nota 9.

DK Bike – magazin de biciclete si service specializat. Nota 10. Am fost de multe ori pe la ei si Ion a fost foarte amabil. Acum multi ani am facut pana pe langa ei si nu aveam niciun leu. M-au ajutat fara nicio problema si m-am intors si le-am platit banii.

Dr. Bike – magazin de biciclete si service specializat. Nu am trecut niciodata pe la ei si nici nu am auzit nimic nici de la prietenii biciclisti, asa ca nu pot sa dau nota.

BikeZone – magazin si service specializat de biciclete. Am fost pe la ei si pot sa spun ca sunt baieti săritori care rezolvă orice problemă. Nota 10.

SurmontBike magazin si service de biciclete. Atentie, in sezonul rece magazinul se reprofileaza pe sporturi de iarna, iar service-ul se inchide. Am fost la ei de multe ori. Ultima data mi-au spus ca ei accepta in service doar biciclete Trek cumparate de la ei si de atunci i-am ocolit, mai precis m-am dus la BikeZone. Nota 8.

Veloteca – magazin și service specializat. Doar am cumparat de doua ori piese pentru bicicletă. Nota 9.

BikeExpert – magazin și service de biciclete. Au doua sedii, la Unirii și în Pantelimon. Am fost doar în Pantelimon la magazin și service. Atenție, ei sunt specializați mai mult pe MTB. Tot la service-ul din Pantelimon lucrează și renumitul mecanic Răzvan Bucătaru, poreclit Cocoș. Nota 9.

Doua roti – magazin de biciclete. De aici mi-am achiziționat o bicicleta in 2012. Mi-am luat o bicicleta Gepida Alboin cu 1300 de lei. A fost bună pentru vremea respectivă, mai ales ca nu am pierdut prea mulți bani la ea, vânzând-o cu 900 de lei. Nota 7.

Leave a Reply