Biciclistului anonim din Dr. Taberei,

accidentMesajul unei bicicliste din Bucuresti, dupa ce a avut un accident provocat de soferul unui autoturism, iar un alt biciclist i-a sarit in ajutor:


Astazi, in jurul orei 11(nr. 27 iulie 2014) ma deplasam cu bicicleta pe Prelungirea Ghencea venind dinspre intersectia cu str. Brasov. Am fost implicata intr-un accident provocat de un autoturism care ”nu a cedat trecerea”.
Dupa impact, soferul respectivul autoturism nu a dat semne ca ar intentiona sa opreasca, deja se incadrase in coloana de masini, pe mine ma durea de numai puteam piciorul, abia mai ma puteam tine pe picioare, sacosa cu ardei era toata rasturnata pe carosabil, numarul de imatriculare nu mai puteam sa-l disting si … aici intervine un biciclist ce se deplasa pe acolo, am retinut doar ca era imbracat cu ceva portocaliu, il ajunge din urma, se sprijina cu mainile de capota si ii face semne clare si ferme sa traga pe dreapta, ceea ce s-a si intamplat. Pentru acest GEST vreau sa-i MULTUMESC, s-ar putea sa nu afle nicodata acest lucru, s-ar putea ca din vorba in vorba sa-l cunoasca cineva si sa-i transmita ca nu am cuvinte cum sa-i multumesc , nu se stie…….oricum, in momentul in care am sunat la 112 am spus : “Sunt un biciclist si….” atunci am fost mai sigura ca niciodata ca apartin unei comunitati si ca in momente dificile stim sa fim uniti. Va multumesc !
PS: acum, in afara de un hematom la un picor, ma simt bine .

Credeti ca biciclistii din Bucuresti sunt uniti?

Sursa foto: czrlaw.com

Leave a Reply